crEATevents, uw traiteur uit Vlaams-Brabant voor fine dining thuis of catering op recepties voor maximaal 100 personen

 

Traiteur crEATevents, voor catering met klasse

Traiteur crEATevents uit Ramsdonk (Kapelle-op-den-Bos, Vlaams-Brabant) heeft zich gespecialiseerd in catering voor mensen thuis of op locatie voor maximaal 100 personen. We bieden daarbij enkele formules:

  • zakenlunches
  • fine dining voor maximaal 16 gasten
  • walking dinner voor maximaal 30 gasten
  • cocktailreceptie en buffet voor maximaal 100 gasten

U zult met uw gasten kunnen genieten op topniveau. En dat helemaal naar uw eigen smaak. Want u bepaalt hoe we uw formule invullen en wat er op de borden en in de wijnglazen belandt. Alle gerechten hebben de Franse keuken als basis maar met vrije invloeden uit de internationale keuken. Bij bereiding van de gerechten spelen we graag met methodes en texturen om u de echte smaak van haute cuisine te bieden.

We verzorgen alleen eten en drinken, geen decoratie of speciale arrangementen. Alle ingrediënten zijn vers en van lokale oorsprong. Met uw budget als uitgangspunt stellen wij daarmee een menu op maat voor u op.

 

De jarenlange ervaring in gastronomische toprestaurants in Londen en België (bv. Tom Aikens in Chelsea, Gordon Ramsay’s Pétrus in Knightsbridge, ’t Zilte in Antwerpen, centpourcent in Sint-Katelijne-Waver, The Paddock in Keerbergen ...) en als chef-kok voor de ambassade van Oostenrijk zult u zeker proeven!

 

Neem meteen contact op voor meer smakelijke informatie over crEATevents!

Wilde duif_Sweetcorn_Polenta_Beetroots_Black garlic Wilde duif_Sweetcorn_Polenta_Beetroots_Black garlic1 Fine-dining2_crEATevents Fine-dining1_crEATevents Fine-dining_crEATevents Fine-dining_crEATevents3